Välkommen att följa med Bastugillet till Ostsee-therme och Timmendorfer strand den 3-5 maj 2024.

Möt våren i den underbara semesterorten Timmendorfer Strand och njut av bad, bastu och aufguss ända till klockan 23 på lördagskvällen, när Ostsee-therme firar med aufguss och massor av hålligång hela kvällen.

Har du aldrig varit med på våra resor förut, så är detta garanterat en verkligt häftig upplevelse. Först en lugn och stillsam fredagskväll på badet, då du kan utforska alla basturna och poolerna i lugn och ro. Sedan en mycket intensiv kväll på badet, med mycket folk och högt tempo på badet och många härliga aufguss. Sen en lugn och rofylld söndagsförmiddag på badet innan vi styr hemåt igen.

Under lördagen finns det också gott om tid att ta en långpromenad längs den fina strandpromenaden och utforska alla små butiker och caféer i den pittoreska byn Timmendorfer Strand. Det brukar sluta med att flertalet medlemmar i Bastugillet strålar samman på den soliga uteserveringen framför Café Fitz, mitt i byn, för en gemensam lunch och kanske ett glas Erdinger öl, medan vi betraktar folklivet i byn. 

Boka ditt boende på Hotel GranBelveder redan nu, priserna stiger ju närmare vi kommer 3-5 maj

Gratis avbokning intill 7 dagar före ankomstdagen om du skulle få förhinder. Läs mer på badets hemsida:

 https://www.ostsee-therme.de/

 Observera att det finns massor med andra boende i Scharbeutz och Timmendorfer strand att välja mellan om det är fullbokat på hotellet eller om du tycker att priset är för högt. Allt ifrån hotellsviter till vandrarhem och privatrum att hyra. Sök på Hotells.com och booking.com om du vill se alternativen. Men tänk på att det tillkommer 36 Euro per dag för inträde på badet (heldag) och att det är en fördel om boendet finns på gångavstånd från badet. 

Vi ses i Timmendorfer Strand!

/Styrelsen

 PS: En ny resa med Bastugillet är planerad till 11-13 oktober samt 3-5 januari 2025, men där är rumspriset i januari 2025 tyvärr redan uppe i 560 Euro nu (prisuppgift från den 18 februari 2024) så boka även dessa resor redan nu innan priset stiger! Fri avbokning intill 7 dagar före ankomst!