Bastugillets medlemmar njöt av många fina aufguss och underbart försommarväder

Det var sammanlagt 24 medlemmar som hängde med på den årliga vårutflykten till Ostsee-therme i Scharbeutz och den pittoreska semesterorten Timmendorfer Strand den 3-5 maj 2024. Solen strålade från en klarblå himmel och det var äntligen sommartemperatur i luften. 

De morgonpigga var uppe tidigt och tog ett dopp i havet redan före frukost på lördagsmorgonen och sen väntade den fantastiska frukostbuffén på hotell GranBelvedere. Efter frukosten inbjöd vädret till en skön spatsertur längs den fina strandpromenaden ner till centrum av byn Timmendorfer Strand, där några av resenärerna sammanstrålade på Café Fitz för vår traditionella vårlunch, bestående av färsk vit sparris med hollandaisesås och potatis.  

Per och Paul, som båda fyllt 60 år helt nyligen, fick en trevlig överraskning när de återvände till sitt hotellrum. Hela rummet var pyntat med mängder av ballonger och en stor HAPPY BIRTHDAY-banderoll tvärs över fönstret. Bastugillets medlemmar överraskade med skumpa och baddräkter av typ Mankini, som vi hoppas att de kan använda när de ger aufguss på kallis. 

På söndagseftermiddagen var det ett gäng trötta men glada och nöjda medlemmar i Bastugillet som styrde kosan hemåt efter tre härliga dagar i semesterparadiset Timmendorfer Strand. Dagar som präglats av många skratt, mycket glädje och en underbar gemenskap samt inte minst många härliga aufguss. 

Nästa resa är planerad till 11-13 oktober. Boka ditt boende redan nu på  https://www.hotel-belveder.de/  om du vill hänga med. Gratis avbokning intill 7 dagar före ankomst. Vi samåker i egna bilar.

Kolla in badets hemsida här: www.ostsee-therme.de