Måndagen den 20 maj blev en minnesvärd kväll för den lilla skara som anmält sig till Bastugillets Aufguss- och brainstormingkväll på Öresunds Funkis. 

Bastugillets styrelse behöver lite nya idéer och input på hur vi ska jobba framöver och vi hade bokat bastun på Öresunds Funkis för en kombinerad aufguss- och brainstormingkväll. 

Sammanlagt 16 medlemmar slöt upp denna härliga försommarkväll och fick njuta av många härliga aufguss, serverade av Lars och Kent och några sköna dopp i Öresunds varma vågor mellan aufgussen. Några goda idéer fick vi också att jobba vidare med, men medlemmarna tycks i stort sett vara nöjda med det arbete styrelsen bedriver, att döma av de vänliga och uppmuntrande ord som fälldes under kvällen.

 

 Tyvärr har kommunens arbete med att bygga om badbryggan och en ny handikappanpassad ramp ner i vattnet försenats så det fick bli ett dopp vid den gamla rampen, där det är ganska långgrunt och faktiskt förvånansvärt varmt i vattnet denna underbara försommarkväll. Enligt uppgifter i sydsvenskan ska arbetet med den nya bryggan och rampen vara klart efter midsommar, så nästa gång vi bokar Öresunds funkis kan vi kanske inviga den nya bryggan. Preliminärt blir det den 28 juni.