Midsommardopp och lunchpicknick på brygga 10 den 21 juni

Det blev en trevlig inledning på midsommarfirandet för alla medlemmar som hörsammat vår inbjudan till lunchpicknick och midsommardopp vid brygga 10. 

På midsommarafton är kallis stängt, vilket inte alla medlemmar hade uppmärksammat, så därför var det några besökare som begav sig ner ner till brygga 10 redan på förmiddagen, när de inte kunde ta sitt vanliga dopp på kallis. Vid lunchtid kom det några fler medlemmar ner till Brygga 10 och under eftermiddagen dök det upp fler medlemmar för ett midsommardopp och en gemensam picnick i gröngräset, innan var och en skyndar iväg till midsommarfirandet med nära och kära.

Andra valde att stanna kvar på Ribersborgsstranden och anslöt till till ett annat gäng medlemmar  från Bastugillet som höll till en bit bortåt brygga 9.

Vädret var ju perfekt för midsommarfirande på stranden, ända fram till kvällen då några lätta regnmoln drog in. För flera av besökarna var det första gången de besökte brygga 10 och det sades många positva ord om den lugna och fina stämningen där. 

Midsommardopp (Bilden är från ett tidigare år, då Silke och Marie tog doppet vid brygga 10 med blomsterkrans i håret.)